SPC Weninger

ajánlott Spc alátét

A Weninger SPC padlók vizes rendszerű padlófűtés esetén alkalmazhatók. A Weninger SPC padlók nem alkalmasak elektromos és infa padlófűtés fölé, illetve olyan helyiségekbe, ahol jelentős hőmérséklet-ingadozások vannak, mint például szolárium, garázs, szauna, fűtetlen veranda, valamint más / egyéb fűtetlen helyiségek. Az Aqua P...

ajánlott Spc alátét

A Weninger SPC padlók vizes rendszerű padlófűtés esetén alkalmazhatók. A Weninger SPC padlók nem alkalmasak elektromos és infa padlófűtés fölé, illetve olyan helyiségekbe, ahol jelentős hőmérséklet-ingadozások vannak, mint például szolárium, garázs, szauna, fűtetlen veranda, valamint más / egyéb fűtetlen helyiségek. Az Aqua Profi SPC padlók meglévő kerámialapokra (lásd a beépítési feltételeket) vagy előkészített és vízszintes, száraz és megfelelő aljzatra fektethetők úsztatva. Minden rugalmas vagy természetes és egyenetlen aljzatot el kell távolítani. Győződjön meg róla, hogy a felület tiszta, száraz és egyenletes. A padlók beépítésének száraz, és ami fontos, stabil és vízszintes aljzaton kell történnie. Az ajánlás szerint az 1 mm/ 1 m hosszúságnál nagyobb aljzategyenetlenséget ki kell egyenlíteni. Az Aqua Profi padlót mindig SPC padlónak szánt aljzatra kell fektetni, az alátét  1,4-1,6 mm vastagságú, azaz nagyon nagy sűrűségű (900kg/m3-1000kg/m3) legyen (ajánlott a Weninger Aqua Profi LVT 1,4 mm alkalmazása) – más aljzatra, beleértve a természetes aljzatot, nem lehet lerakni. A padlót az építési szakma szabályainak megfelelően kell lerakni. Cementesztrich esetén az aljzat nedvességtartalmának 2%-nál, anhidritesztrich esetén pedig 1,5%-nál kisebbnek kell lennie. Vizes rendszerű padlófűtés esetén ezeknek az értékeknek megfelelően 1,8 CM %, illetve 0,3 CM % kell lenniük. Az Aqua Profi padló alatt nem használható a minősített aljzatfólia, az úgynevezett PE fólia.
Az SPC padlóburkolat lerakása előtt a padlót a következőképpen kell felfűteni vizes rendszerű padlófűtés esetén: a kezdeti hőmérsékletet naponta kb. 5°C-kal kell emelni, kb. 45°C-ig. Tartsa ezt a hőmérsékletet 7 napig, majd minden nap kb. 5°C-kal csökkentse, amíg a hőmérséklet el nem éri a +18°C/+20°C-ot. Ezután 7 napig ne fűtse a padlót, és a 8. naptól kezdve ismételje meg ugyanezt az eljárást 4 napon keresztül, fokozatosan emelve és ismét csökkentve a hőmérsékletet. A padlót a gyártó fenti útmutatásainak betartása szerint, mindig kikapcsolt padlófűtés mellett fektetjük le. Használat közben az SPC padlóburkolat maximális felületi hőmérséklete +27°C lehet.

Kérdésével forduljon hozzánk: 

0676/499-791

vagy

megrendeles@parkettaaruhaz.hu

Bővebben

SPC Weninger 11 terméket találtam.

Mutat 1 - 11 / 11
Mutat 1 - 11 / 11

Follow us on Facebook