Mefo SPC
A Mefo Spc padlóhoz külön alátétet nem kell vásárolni, az alátét gyárilag rá kerül a padló hátuljára.
SPC HYBRID PADLÓ kiemelkedik a piaci kínálatból a rendkívül ellenálló felületével, és köszönhetően az egyenletes aljzatokra történő egyszerű fektetési lehetőségnek, tökéletes termék a saját kezű kivitelezéshez (DIY). Az SPC HYBRID PADLÓ felhas...
A Mefo Spc padlóhoz külön alátétet nem kell vásárolni, az alátét gyárilag rá kerül a padló hátuljára.
SPC HYBRID PADLÓ kiemelkedik a piaci kínálatból a rendkívül ellenálló felületével, és köszönhetően az egyenletes aljzatokra történő egyszerű fektetési lehetőségnek, tökéletes termék a saját kezű kivitelezéshez (DIY). Az SPC HYBRID PADLÓ felhasználási területe változatos, mind az újépítésű épületek, mind a régi épületek felújítása során akár meglévő régi csempére, más padlókra lefektethető.

 A Vinyl Designpadlók csoportján belül az SPC HYBRID DESIGN Padlók hátoldalukon az integrált lépészaj csökkentő kasírozással minden felhasználási területre kiváló megoldást jelentenek. 15 Design három kivitelben - WOOD LINE XL, WOOD LINE, STONE LINE – széles dekorválasztékot kínál a felhasználó részére. Minden SPC-Padló 5 Gi-Klickrendszerrel csatlakozik, amely a Designpadlók gyors és egyszerű fektetését teszi lehetővé.

 

Az ásványi alapú hordozórétegnek köszönhetően (kő-őrlemény) a padlók 100%-ban alkalmasak nedves helységekbe is minimális formaváltozással.

 ·         Nagy kopásállóság - 33/42 intézményi igénybevételre is alkalmas

 ·         A legkorszerűbb 5Gi klikkrendszer – gyors, egyszerű beépítés

 ·         IXPE integrált lépészaj csökkentő réteg

 ·         5+1,5mm vastagság – erős, robosztus felépítés

 ·         Vízálló – nedves helyiségekbe is alkalmas

SPC Professzionális Vinyl Padló Katalógus. -------> 

Kérdésével forduljon hozzánk: 

0676/499-791

vagy

megrendeles@parkettaaruhaz.hu

Bővebben

Mefo SPC 15 terméket találtam.

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 15
Mutat 1 - 12 / 15

Follow us on Facebook