SPC burkolatok
Az SPC (Stone Polymer Composit = Ásványi Polimer Kompozit) padló a vinyl padlók új generációja. Erős és ellenálló padlóburkolat, mely design színeivel biztosan elnyeri a tetszésedet. 
Az SPC padló egyszerű klikkes rendszerének köszönhetően házilag is könnyen lerakható. Megjelenésében tökéletes vizuális élményt nyújt és vízállóságának köszönhetően...
Az SPC (Stone Polymer Composit = Ásványi Polimer Kompozit) padló a vinyl padlók új generációja. Erős és ellenálló padlóburkolat, mely design színeivel biztosan elnyeri a tetszésedet. 
Az SPC padló egyszerű klikkes rendszerének köszönhetően házilag is könnyen lerakható. Megjelenésében tökéletes vizuális élményt nyújt és vízállóságának köszönhetően minden helyiségben alkalmazható. Környezetbarát alapanyagokból készül, a termék hátoldalán található habbal és a klikkes kivitellel pedig gyerekjáték a fektetés.
Főbb jellemzők:
 • Maximális tartósság és méretállóság,
 • 100%-ban vízálló, könnyen karbantartható,
 • Padlófűtéshez alkalmas,
 • XXL formátum, széles, modern panelek, 
 • Könnyen lerakható ragasztó használata nélkül, 
 • Nagyon nagy sűrűségű hordozóréteg, közületi felhasználásra is alkalmas.
Javasolt felhasználási területek, kopásállóság szerint:
 • 23 – (előszoba, konyha, nappali, étkező),
 • 33 – (bevásárlóközpontok, iskolák, irodák, csarnokok),
 • 42 – (raktárak, műhelyek)
Bővebben

SPC burkolatok Ebben a kategóriában nincsenek termékek.

Alkategóriák

 • GRABO Domino SPC

  Az GRABO Domino SPC padló egyszerű klikkes rendszerének köszönhetően házilag is könnyen lerakható. Megjelenésében tökéletes vizuális élményt nyújt és vízállóságának köszönhetően minden helyiségben alkalmazható. Környezetbarát alapanyagokból készül, a termék hátoldalán található habbal és a klikkes kivitellel pedig gyerekjáték a fektetés.

  Kérdésével forduljon hozzánk: 

  0676/499-791

  vagy

  megrendeles@parkettaaruhaz.hu

 • Mefo SPC
  A Mefo Spc padlóhoz külön alátétet nem kell vásárolni, az alátét gyárilag rá kerül a padló hátuljára.
  SPC HYBRID PADLÓ kiemelkedik a piaci kínálatból a rendkívül ellenálló felületével, és köszönhetően az egyenletes aljzatokra történő egyszerű fektetési lehetőségnek, tökéletes termék a saját kezű kivitelezéshez (DIY). Az SPC HYBRID PADLÓ felhasználási területe változatos, mind az újépítésű épületek, mind a régi épületek felújítása során akár meglévő régi csempére, más padlókra lefektethető.

   A Vinyl Designpadlók csoportján belül az SPC HYBRID DESIGN Padlók hátoldalukon az integrált lépészaj csökkentő kasírozással minden felhasználási területre kiváló megoldást jelentenek. 15 Design három kivitelben - WOOD LINE XL, WOOD LINE, STONE LINE – széles dekorválasztékot kínál a felhasználó részére. Minden SPC-Padló 5 Gi-Klickrendszerrel csatlakozik, amely a Designpadlók gyors és egyszerű fektetését teszi lehetővé.

   

  Az ásványi alapú hordozórétegnek köszönhetően (kő-őrlemény) a padlók 100%-ban alkalmasak nedves helységekbe is minimális formaváltozással.

   ·         Nagy kopásállóság - 33/42 intézményi igénybevételre is alkalmas

   ·         A legkorszerűbb 5Gi klikkrendszer – gyors, egyszerű beépítés

   ·         IXPE integrált lépészaj csökkentő réteg

   ·         5+1,5mm vastagság – erős, robosztus felépítés

   ·         Vízálló – nedves helyiségekbe is alkalmas

  SPC Professzionális Vinyl Padló Katalógus. -------> 

  Kérdésével forduljon hozzánk: 

  0676/499-791

  vagy

  megrendeles@parkettaaruhaz.hu

 • Rocko SPC

  ajánlott Rocko Spc alátét

  Rocko lerakási útmutató

  Kérdésével forduljon hozzánk: 

  0676/499-791

  vagy

  megrendeles@parkettaaruhaz.hu

 • Grabo SPC Plankit

  PlankIT SPC Click strapabíró és esztétikus közületi SPC vinil padló..

  A PlankIT SPC Click padló a merev magnak (Stone Polymer Composite= Ásványi Polimer Kompozit) és a megnövelt műszaki tartalomnak köszönhetően kiemelkedően tartós és stabil burkolat.

  A PlankIT SPC Click padlóburkolat irodai-, szállodai-, oktatótermi felhesználásra valamint üzlethelyiségek esztétikus burkolására ajánljuk. A hat különböző színárnyalat igény esetén izgalmas színjátékkal fektethető le.

  Gyorsan, könnyen használható, költséghatékony és meglévő burkolatra is fektethető.

  Kérdésével forduljon hozzánk: 

  0676/499-791

  vagy

  megrendeles@parkettaaruhaz.hu

 • SPC Weninger

  ajánlott Spc alátét

  A Weninger SPC padlók vizes rendszerű padlófűtés esetén alkalmazhatók. A Weninger SPC padlók nem alkalmasak elektromos és infa padlófűtés fölé, illetve olyan helyiségekbe, ahol jelentős hőmérséklet-ingadozások vannak, mint például szolárium, garázs, szauna, fűtetlen veranda, valamint más / egyéb fűtetlen helyiségek. Az Aqua Profi SPC padlók meglévő kerámialapokra (lásd a beépítési feltételeket) vagy előkészített és vízszintes, száraz és megfelelő aljzatra fektethetők úsztatva. Minden rugalmas vagy természetes és egyenetlen aljzatot el kell távolítani. Győződjön meg róla, hogy a felület tiszta, száraz és egyenletes. A padlók beépítésének száraz, és ami fontos, stabil és vízszintes aljzaton kell történnie. Az ajánlás szerint az 1 mm/ 1 m hosszúságnál nagyobb aljzategyenetlenséget ki kell egyenlíteni. Az Aqua Profi padlót mindig SPC padlónak szánt aljzatra kell fektetni, az alátét  1,4-1,6 mm vastagságú, azaz nagyon nagy sűrűségű (900kg/m3-1000kg/m3) legyen (ajánlott a Weninger Aqua Profi LVT 1,4 mm alkalmazása) – más aljzatra, beleértve a természetes aljzatot, nem lehet lerakni. A padlót az építési szakma szabályainak megfelelően kell lerakni. Cementesztrich esetén az aljzat nedvességtartalmának 2%-nál, anhidritesztrich esetén pedig 1,5%-nál kisebbnek kell lennie. Vizes rendszerű padlófűtés esetén ezeknek az értékeknek megfelelően 1,8 CM %, illetve 0,3 CM % kell lenniük. Az Aqua Profi padló alatt nem használható a minősített aljzatfólia, az úgynevezett PE fólia.
  Az SPC padlóburkolat lerakása előtt a padlót a következőképpen kell felfűteni vizes rendszerű padlófűtés esetén: a kezdeti hőmérsékletet naponta kb. 5°C-kal kell emelni, kb. 45°C-ig. Tartsa ezt a hőmérsékletet 7 napig, majd minden nap kb. 5°C-kal csökkentse, amíg a hőmérséklet el nem éri a +18°C/+20°C-ot. Ezután 7 napig ne fűtse a padlót, és a 8. naptól kezdve ismételje meg ugyanezt az eljárást 4 napon keresztül, fokozatosan emelve és ismét csökkentve a hőmérsékletet. A padlót a gyártó fenti útmutatásainak betartása szerint, mindig kikapcsolt padlófűtés mellett fektetjük le. Használat közben az SPC padlóburkolat maximális felületi hőmérséklete +27°C lehet.

  Kérdésével forduljon hozzánk: 

  0676/499-791

  vagy

  megrendeles@parkettaaruhaz.hu

 • Republic Grizzly...

  Grizzly Klikkes vinyl padló lerakási útmutató

  Kérdésével forduljon hozzánk: 

  0676/499-791

  vagy

  megrendeles@parkettaaruhaz.hu

Follow us on Facebook