Parketták Ebben a kategóriában nincsenek termékek.

Alkategóriák

 • Szalagparketták

  Áruházunk, a Graboparkett Kft. (Graboplast Zrt.) és a BEFAG Parkettagyár kecskeméti és szolnoki mintaboltja, ahol gyári áron, jelentős kedvezményekkel vásárolhatók szalagparketták.

  A szalagparketta előnyei: gyorsan, egyszerűen kivitelezhető, hosszú élettartamú, felújítható, garanciával rendelkező kész parketta. Padlófűtés esetén is alkalmazható (kivétel a bükk, juhar, gőzölt akác).

  A szalagparketta szerkezete három, egymásra merőleges szálrendezéssel összeragasztott farétegből áll. A két alsó réteg fenyő, míg a felső fedőréteg keményfából készül. 13,5-14 mm vastag, 2,25 m hosszú szálai lehetővé teszik, hogy minél kevesebb toldással burkolják otthonukat. 

  Lakkozása 7 rétegű selyemfényű lakkal készül. Az alkalmazott lakk selymes fényével kiemeli a fa rajzolatát, színét, miközben hathatósan ellenáll az igénybevételeknek.

  Az O'lock illetve a PanLoc rendszer segítségével a lerakás még egyszerűbb és gyorsabb lett. Az elemeket csak egymásba kell illeszteni és máris kész az eredeti parketta burkolat. 3 sávos mellett egyre közkedveltebb az egysávos kivitel.

  Hódít a Merbau, Wenge, Amerikai dió, Doussie, gőzölt akác parketta. Különleges színei miatt egzotikus hangulatot varázsolnak otthonunkba.

  Egyes fafélék antikolt kivitelben is kaphatók. Pl.: cser, kocsányos tölgy.

  Befag lerakási útmutató

  Kérdésével forduljon hozzánk: 

  0676/499-791

  vagy

  megrendeles@parkettaaruhaz.hu

 • Csaphornyos parketták

  Csaphornyos "klasszikus" parkettáinkat gyári áron értékesítjük a Nyírerdő Rt. és a Mátraparkett (Egererdő Zrt.) nagykereskedőjeként.

  22mm vastagságú zsugorfóliázott kötegekben jobbos és balos parketta egyaránt megtalálható.

  Kocsányos tölgy, vörös tölgy, cser tölgy, akác, gőzölt akác, kőris, gyertyán fafajták különféle minőségi osztályba sorolása között bárki megtalálja az ízlésének és igényeinek megfelelőt.

  Az osztályba sorolása esztétikai, illetve felületi színváltozásai alapján történik!

  Kérdésével forduljon hozzánk: 

  0676/499-791

  vagy

  megrendeles@parkettaaruhaz.hu

 • Kährs parketták -...

  A Kährs 1857-ben alakult a dél-svédországi Nybro kisvárosában. Még mindig itt található a fő gyártóüzem és a székhely.

  1941-ben a Kährs benyújtotta a szabadalmi kérelmét az általa kifejlesztett rétegelt parkettára, amely a világ első mesterséges parkettája volt.1999-ben az első parkettagyártó, aki bevezeti a mechanikus ragasztómentes illesztési rendszert a WoodLOC rendszert.

  A Kährs parkettákat a fa karaktere, megjelenése alapján osztályozva különböztetjük meg:

  • City: a tiszta, egységesebb megjelenés jellemzi.
  • Town: élénk, sokféle színárnyalat 
  • Country: látványos erezet, görcsök, csomók emelik ki a rusztikus hatást.

  Kérdésével forduljon hozzánk: 

  0676/499-791

  vagy

  megrendeles@parkettaaruhaz.hu

 • Design parketták

  Elegáns otthonokba, exkluzív megjelenés. Precíz kidolgozás, rétegelt kivitel, padlófűtésre is, természetes hardwax olajokkal felületkezelve.

  Kérdésével forduljon hozzánk: 

  0676/499-791

  vagy

  megrendeles@parkettaaruhaz.hu

Follow us on Facebook