Vinyl padlók

A vízálló padlóburkolatok legújabb generációja (LVT), egyesíti a fahatású megjelenést és a vinil padlók vízállóságát. Fürdőszobába, konyhába ajánljuk.

Vinyl padlók Ebben a kategóriában nincsenek termékek.

Alkategóriák

 • Wineo padlók

  A Wineo forradalmian új, egyedi klikkes és ragasztós technológiájával gyerekjáték az elemeke egymáshoz illesztése, és még ragasztóra sincs szükség a fektetéskor.

 • Design Plankit padlók

  A Design Padló (LVT) megtévesztésig valósághű lap kiszerelésű heterogén padlóburkolat. Leggyakrabban boltok, hotelek, vendéglátóhelyek, irodák, iskolák és lakóépületek burkolására használják. Előnye a dekoratív megjelenés mellett, hogy tartós, kiváló karc- és kopásállóságú.
  Mivel vízre nem érzékeny, több felhasználási területen alkalmazható, mint a helyettesítő parketta, vagy laminált padló termékek.

 • Krono Xonic padlók

  Az igen magas minőséget képviselő 100% vízálló padlóburkolatot a német KRONO ORIGINAL cég új terméke. Antibakteriális és csúszásmentes felülettel, a lapok mikrofózolt kivitelben készülnek. Padlóburkolat gyárilag beépített 1 mm-es zajcsökkentő réteggel rendelkezik, így Önnek már alátét fóliára nem kell költenie. Ajánlott padlófűtéses aljzatok hosszú távú burkolataként is. Tökéletesen méretstabil és színtartó padlóburkolat, amely a legkülönlegesebb otthoni és közületi felhasználásnál is megállja a helyét. A padlóburkolatok 34-es (AC/6) kopásállósággal rendelkeznek. 

  Általános tulajdonságok:

  • panel méretei: 1280x192x5mm
  • kiszerelés: 2.21 m2/doboz

Follow us on Facebook