Laminált padlók

Gyorsan kivitelezhető, olcsó, divatos, sokszínű, 7-8-10-12 mm vastag, ragasztó nélküli clikkes kivitelű padló burkoló. Padlóink "31", "32" és "33"-as felületi erősségűek, 7-12 mm vastagságú Click rendszerű, tehát lerakásnál ragasztást nem igényelnek. A "33", azaz AC5 legerősebb, legnagyobb kopásállású 8-12 mm-es laminált padló, mely iskolába és ...

Gyorsan kivitelezhető, olcsó, divatos, sokszínű, 7-8-10-12 mm vastag, ragasztó nélküli clikkes kivitelű padló burkoló. Padlóink "31", "32" és "33"-as felületi erősségűek, 7-12 mm vastagságú Click rendszerű, tehát lerakásnál ragasztást nem igényelnek. A "33", azaz AC5 legerősebb, legnagyobb kopásállású 8-12 mm-es laminált padló, mely iskolába és közintézménybe kiválóan alkalmasak. 

Bővebben

Laminált padlók Ebben a kategóriában nincsenek termékek.

Alkategóriák

 • Kaindl

  A Kaindl klasszikus laminált padlóburkolatok anyaga több mint 90%-ban környezetbarát faőrlemény, amelyből nagyszilárdságú hordozólap (HDF) készül. A laminált padló vastagsága 7-10mm, így melegvizes padlófűtés esetén kiválóan alkalmazható. Felületük ellenáll a cigarettaparázsnak, különféle háztartási oldószereknek, magas nyomás és kopásállóságúak.

 • Krono Original

  A Lengyel és Német gyár termékei között a fózolt, fózolatlan és 7mm-től 12mm vastagságig rengeteg szín és mintázat megtalálható. 

 • Kronopol
 • Krono Swiss

  A Swiss Krono laminált padlók igazi Svájci minőségben készülnek. Legfőbb jellemzőjük a magas minőség és a precíz megmunkálás. Megfelelnek minden nemzetközi előírásnak és szabványnak. A változatos dekor felületek és a magas minőség miatt a legközkedveltebb padlók egyike.

  Vizes helyiségekbe is rakható. A Liberty és a Grand Selection termékcsalád padlói akár 48 órát is ázhatnak a vízben.

  Aquastop videó:

  https://www.youtube.com/watch?v=gfXmaJLhEQ0 

 • AquaStop laminált padlók

  A laminált padlók új generációja. 

Follow us on Facebook